De fotograaf achter blikvanger…

 

Hi, ik ben Lianne, 41 jaar, moeder van Fem (7) en Daaf (6) en de fotograaf achter Blikvanger.
Mensen kennen mij als georganiseerd, opgeruimd, spontaan en creatief. Die eigenschappen zet ik dan ook in als (timemanagement-) coach en als invaljuf. Sporten? Liever niet! Wanneer ik weer een poging doe ga ik meestal veel te fanatiek van start waardoor ik binnen no time een blessure heb en er dan weer weken uit lig. Wandelen doe ik dan wel regelmatig, lekker rustig in de ochtend als ik de kids naar school zijn, of juist aan het einde van de dag met een vriendin om de dag lekker van ons af te praten. ‘Wat eten we vanavond?’ Dat is vaak één van de eerste vragen die mijn kinderen in de ochtend stellen als ze net wakker zijn. En dat is bij ons in huis ook niet gek. Ons hele gezin is gek op eten en dit doen we dan ook graag met vrienden en familie.

Wanneer je kijkt in de fotoboeken is het meestal een verzameling van belangrijke momenten: De eerste stapjes, een zwemdiploma of de feestdagen. De foto’s met het hele gezin zijn vaak op één hand te tellen en komen dan vaak ook nog aan op zo’n geposeerde selfie. Foto’s waar jullie als gezin op staan, spontaan en écht zoals jullie zijn, die ontbreken vaak.      

Dit is dus précies de reden waarom ik ben gaan fotograferen. Als moeder van een jong gezin weet ik als geen ander dat je eigenlijk altijd druk en onderweg bent. Stilstaan en echt even genieten van elkaar en die kleine intieme momentjes, daar is niet altijd tijd voor. Juist daarom is het zo waardevol om je gezin van tijd tot tijd vast te laten leggen, om er voor te zorgen dat die momenten samen niet vergeten worden.

Wat je kan verwachten…

 Als je mij boekt, krijg je een spontane en geduldige fotograaf. Wij wonen in een fijn huis in Velsen-Zuid, dichtbij de duinen, strand en bos. Hier fotografeer ik het liefst. Ik weet in deze omgeving dan ook de mooiste plekjes te vinden om te fotograferen. Ook heb ik een kleine fotostudio in huis, waar we een mooi portret kunnen schieten. Ik denk graag met je mee over hoe we de foto’s voor jou zo mooi mogelijk kunnen krijgen zodat het echte ‘Blikvangers’ worden. Op een ongedwongen en gezellige manier maken we er een leuke shoot van.

Mijn stijl

 Als lifestyle fotograaf richt ik mij op het maken van spontane, échte beelden; liefdevol en dynamisch. In mijn foto’s werk ik graag met warme kleuren. Een fotoshoot is voor mij geslaagd als het lukt jullie vast te leggen zoals jullie zijn. Zelf ben ik gek op styling, zowel van kleding als in mijn huis. Manlief mag dan ook regelmatig aan de klus als ik weer eens iets heb bedacht.  Styling is dan ook een heel belangrijk onderdeel bij mijn fotoshoots. Goede styling maakt het plaatje echt compleet. Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt adviseer ik je dan ook graag als je er niet uitkomt met de kleding, zodat jullie foto’s echte ‘blikvangers’ worden.

Kinderen

Spelenderwijs betrek ik kinderen bij wat ik doe. Met mijn (speciaal-) onderwijsachtergrond en als moeder van twee jonge kinderen weet ik goed wat wel en niet werkt.

Ervaring

Ik heb al vele gezinnen, volwassen, kinderen en ook tieners op de foto mogen zetten. Ben je benieuwd naar hoe anderen een shoot bij mij hebben ervaren? Klik dan hier. Van het fotograferen tot aan het bewerken, ik geniet van mijn vak! Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Wellicht tot snel!

 

Lianne